Helderyoga

Contactgegevens

Kranenburgweg 180M

2583 ER Den Haag

06-11228068

Contact email


IBAN nummer

NL73ABNA0819417513

BTW nr. NL001605633B48

KVK nr 66837170

Workshops

Middagretraite

€ 69,00
09 januari 2021 13:00 - 17:00 UUR
Inschrijven
Middagretraite
€ 69,00
09 januari 2021 13:00 - 17:00 UUR
Inschrijven
Rachel ...
les wordt gegeven doorRachel Theuns
09 januari 2021 13:00 - 17:00 UUR
€ 69,00
Inschrijven

Thuiskomen 

 

Met Rachel Theuns

 

Wat een heerlijk gevoel is het als je na een lange dag thuis komt. Je schopt je schoenen uit, hangt je jas op en met een drankje in je hand zak je heerlijk weg in je bank.. Thuis!

 

Stel je eens voor hoe het zou zijn om op dezelfde manier thuis te komen in je lichaam. Om weg te zakken in de dat ene ‘thuis’ dat er altijd voor je is. Door ons drukke bestaan vergeten we ons lichaam regelmatig en leven we ons leven hoofdzakelijk vanuit ons hoofd. We laten ons leiden door ons denken en zijn vergeten hoe we moeten luisteren naar ons lichaam en daardoor gaan we sneller en langer over onze grenzen heen. 

 

Ben je al een tijdje niet meer echt thuis geweest in je lichaam? Dan is deze middagretraite iets voor jou. Tijdens deze retraite gaan we vooral voelen en we gaan luisteren naar de wijsheid van ons lichaam. Dit doen we onder andere met behulp van de ademhaling, focus technieken, restorative yoga en meditatie. Het beloofd een heerlijke ontspannen middag te worden waarbij we ook de tijd nemen om van het strand en de zee te genieten! 

 

Wanneer: zaterdag 9 januari van 13.00 t/m 17.00 

Prijs: 69,- 

 

Wat is inbegrepen: 

  • 2 workshops van 75 minuten 
  • Onbeperkt thee gedurende de middag
  • Sap en gezonde snacks tijdens de pauze
  • Een begeleide aandachtsmeditatie op het strand 
  • Gebruik van de studiomatten en yogakussens

 

Minimaal aantal deelnemers: 6 

 

Wie is Rachel Theuns:

Yoga kwam pas later in mijn leven op mijn pad. Ik was voor de zoveelste keer overspannen en er moest iets veranderen. Ik begon met yoga en vanaf mijn allereerste les wist ik, dit is goed voor mij en het heeft me niet meer losgelaten. Ik besloot diverse opleidingen te gaan volgen en heb uiteindelijk zelfs mijn loopbaan in sales- en accountmanagement gedag te zeggen. Ik had nooit gedacht dat ik van yoga mijn werk zou gaan maken maar ondertussen mag ik mij 500RYT yoga docent noemen en eigenaar van deze mooie yogastudio. Ondertussen weet ik dat er heel veel mogelijk is als je je hart volgt.

 

Om je hart te kunnen volgen moet je er wel naar kunnen en durven luisteren en dat leer ik van yoga. Het is voor mij zoveel meer dan alleen de yogahoudingen op de mat. Daar begint het en vervolgens neem je het mee je dagelijks leven in. Het is een manier om los te breken uit de onophoudelijke stroom van gedachten. Gedachten die over het algemeen niet positief zijn. Ze weerhouden je ervan dat te doen wat je echt wilt doen simpelweg omdat je jezelf wijs maakt dat het gek is, of dat je er niet goed genoeg voor bent. Dit zorgt ervoor dat je blokkeert en steeds verder afgesneden raakt van je wie je in essentie echt bent. Ik begrijp door yoga nu ook dat de meeste mensen hier last van hebben en dat zorgt voor meer begrip en empathie voor de mensen om mij heen. 

 

Het is mijn wens om zoveel mogelijk mensen de gelegenheid te geven om aan yoga en meditatie te doen en te laten ervaren hoe fijn het is als je meer ruimte krijgt in je lichaam en in je geest. Het is mijn ambitie om op die manier de wereld een klein beetje mooier te maken.

 

Helder Yoga hanteert de richtlijnen van het RIVM. Mocht de retraite door maatregelen van de overheid met betrekking tot Covid-19 niet door kunnen gaan, dan ontvangen deelnemers 100% van het inschrijfgeld retour.  

 

Op deze middagretraite zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. 

 

 

  

Offline