Helderyoga

Contactgegevens

Kranenburgweg

2583 ER Den Haag

06-11228068

Contact email


IBAN nummer

NL73ABNA0819417513

BTW nr. NL001605633B48

KVK nr 66837170

Workshops

middagretraite

€ 49,00
13 februari 2021 13:00 - 17:00 UUR
Inschrijven
middagretraite
€ 49,00
13 februari 2021 13:00 - 17:00 UUR
Inschrijven
Melanie...
les wordt gegeven doorMelanie Fissendjidis
13 februari 2021 13:00 - 17:00 UUR
€ 49,00
Inschrijven

MIDDAGRETRAITE: DIEPE ONTSPANNING
Met Melanie Fissendjidis

 

Hoe zorgen we ervoor dat diepe ontspanning een geïntegreerd onderdeel van ons dagelijks leven wordt? Weten we eigenlijk hoe we écht kunnen ontspannen? In deze middagretraite reflecteren we op de rol die diepe rust op dit moment speelt in jouw leven en welk pad daar naartoe voor jou het beste werkt. In een veilige en warme sfeer delen we tools die je leiden naar een plek van innerlijke harmonie. Je ervaart hoe het voelt om ontspanning volledig toe te laten in jouw lichaam & geest én je yoga practice – en het leven – te benaderen vanuit zachtheid en openheid. Met een uitgebreide yin yoga sessie, ademhalingstechnieken, aromatherapie en akoestische muziek, is deze middagretraite een liefdevol cadeau aan jezelf en je zenuwstelsel. Een goede start van een ontspannen en sereen 2021.

 

Wanneer: zaterdag 13 februari van 13.00 t/m 17.00 

Prijs: 49,- 

 

Wat is inbegrepen: 

  • 2 workshops van 75 minuten 
  • Onbeperkt thee gedurende de middag
  • Sap en gezonde snacks tijdens de pauze
  • Gebruik van de studiomatten en yogakussens

 

Minimaal aantal deelnemers: 6 

 

Wie is Melanie Fissendjidis:

Melanie is oprichter van SOL – Yoga with Melanie, waarmee ze Yin & Strala yogalessen geeft, workshops begeleidt, vitaliteitsprogramma’s voor bedrijven opzet en seizoensretraites organiseert. Leer, middels speelse en relaxte verkenning van dat wat goed voelt voor jóu, jezelf te verbinden met je lichaam en van daaruit beweging te laten ontstaan. Dit is hoe een yoga practice écht eigen, ondersteunend en vreugdevol kan gaan voelen. Want wie zegt dat yoga moet bestaan uit een serie vaste, ‘perfecte’ poses? Of dat je practice altijd serieus moet zijn? Zoals de naam ‘SOL’ – zon – doet vermoeden, helpen de yogalessen van Melanie je te verbinden met de warmte, de vitale energie en het stralende licht van de zon. Niet die daarbuiten, maar die in jou. Laat je meevoeren door lessen vol akoestische muziek, introspectie, ontspanning en een vleugje humor. www.solyogawithmelanie.com

 

Helder Yoga hanteert de richtlijnen van het RIVM. Mocht de retraite door maatregelen van de overheid met betrekking tot Covid-19 niet door kunnen gaan, dan ontvangen deelnemers 100% van het inschrijfgeld retour.  

 

Op deze middagretraite zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. OVER ONZE RETRAITES


Er gebeurt veel in de wereld, we zijn druk en worden overladen met prikkels. Hierdoor raken we gemakkelijk het contact met onszelf kwijt. Hoe gaat het nu echt met me? Wat heb ik nodig? Het zijn belangrijke vragen die we niet genoeg aan onszelf stellen. En als we ze stellen komen de antwoorden vaak uit ons drukke hoofd. Als we ons willen verbinden met ons hart en intuïtie – en we écht willen luisteren naar de wijsheid die in ons huist – dienen we te vertragen, en voldoende tijd te nemen voor onszelf. Pas dan komen we tot veel diepere inzichten.

Je hebt behoefte aan een pauze, aan rust en ontspanning. Yoga retraites zijn een mooie manier om tot jezelf te komen. Maar niet iedereen heeft de tijd of de middelen om er zomaar een weekend tussenuit te gaan. Dat snappen wij als geen ander en daar hebben wij wat op bedacht. Je kunt nu op middagretraite in onze mooie sfeervolle studio. Dit geeft jou de kans om je een hele middag onder te dompelen in het warme, retraite gevoel. Te genieten van heerlijke yogasessies, meditaties, ademhalingstechnieken en reflectiemomenten in een intieme setting.

Al onze retraites zijn uniek en de beleving van iedere middag is daarom anders. Maar ze hebben één ding gemeen; Het is tijd helemaal voor jezelf. Zodat je echt kunt gaan luisteren en voelen wat belangrijk is voor jou.

Vanuit de studio loop je binnen 5 minuten naar het strand of de duinen. Combineer je retraite met een heerlijke wandeling in de natuur om je ontspannen middag compleet te maken.

Offline