Workshops | MIDDAG RETREAT

Workshops

MIDDAG RETREAT

14 / 14
11 december 2021 12:45 - 16:45 UUR
De les is volgeboekt
14 / 14
11 december 2021 12:45 - 16:45 UUR
De les is volgeboekt
Joy en ...
les wordt gegeven doorJoy en Eddie
11 december 2021 12:45 - 16:45 UUR
14 / 14
De les is volgeboekt

Middag retreat Roll & Relax 
Met Joy en Eddie

Tijdens deze middag retreat focussen we ons op het los maken van spanning en stijfheid in het lichaam. Spanning kan soms lang blijven hangen in het lichaam, stijf worden en de bewegingsvrijheid beperken. We gaan onszelf belonen en verwennen met een middag zelfmassage! Door middel van de juiste bewegingen, stretches en gebruik van massageballen gaan we deze stijve plekken losmaken.

Stijfheid en spanning komt vooral vast te zitten in ons bindweefsel (het myo fascia), daarom zijn de yoga sessies tijdens dit retreat specifiek gericht op ons bindweefsel systeem.

We beginnen de middag met een korte bodyscan meditatie tijdens welke we onderzoeken waar er stijve plekken in het lichaam aanwezig zijn. Met een zachte Myo Yoga Flow zullen we deze verstijfde plekken losmaken. Je zult al gauw merken dat er meer ruimte ontstaat en het bloed weer goed begint te stromen door het lichaam.

Er volgt weer een korte check in meditatie, om te voelen of de plekken die eerder stijf waren nu meer ruimte hebben gekregen. Deze check in momenten zijn een belangrijk onderdeel van dit retreat. Na de check in, een korte pauze en een wandeling keren we terug naar een diepere practice: Myo Yin & Sound.

Bij deze les maken we onder andere gebruik van massage ballen. Deze zijn specifiek bedoeld voor het losmaken van triggerpoints en stijve plekken in het lichaam. We duiken iets dieper het lichaam in en brengen de aandacht naar plekken waar spanning zich vaak ophoopt. In combinatie met een aantal yin poses, massage ballen en livemuziek kunnen we ons lichaam in diepe staat van ontspanning brengen.

Tijdens dit retreat onderzoeken we ons lichaam, laten we spanning los en genieten we van live muziek om in diepe staat van ontspanning te komen. Klinkt dit al als muziek in de oren? Schrijf je dan gauw in!


Wanneer: zaterdag 11 december van 13.00 t/m 17.00 uur

Prijs: 49,-

Minimaal aantal deelnemers: 8
Inbegrepen: onbeperkt thee, fruit en iets te knabbelen tijdens de pauze, gebruik van de yogamatten en kussens.

Zelf meenemen: een afsluitbare beker of fles om drinken mee de zaal in te nemen, een handdoek of deken voor over de yogakussens, een pen en notitieboekje.

Er gebeurt veel in de wereld, we zijn druk en worden overladen met prikkels. Hierdoor raken we gemakkelijk het contact met onszelf kwijt. Hoe gaat het nu echt met me? Wat heb ik nodig? Het zijn belangrijke vragen die we niet genoeg aan onszelf stellen. En als we ze stellen komen de antwoorden vaak uit ons drukke hoofd. Als we ons willen verbinden met ons hart en intuïtie – en we écht willen luisteren naar de wijsheid die in ons huist – dienen we te vertragen, en voldoende tijd te nemen voor onszelf. Pas dan komen we tot veel diepere inzichten.
Je hebt behoefte aan een pauze, aan rust en ontspanning. Yoga retreats zijn een mooie manier om tot jezelf te komen. Maar niet iedereen heeft de tijd of de middelen om er zomaar een weekend tussenuit te gaan. Dat snappen wij als geen ander en daar hebben wij wat op bedacht. Je kunt nu op middag retreat in onze mooie sfeervolle studio. Dit geeft jou de kans om je een hele middag onder te dompelen in het warme retreat gevoel. Te genieten van heerlijke yogasessies, meditaties, ademhalingstechnieken en reflectiemomenten in een intieme setting.
Al onze retreats zijn uniek en de beleving van iedere middag is daarom anders. Maar ze hebben één ding gemeen; Het is tijd helemaal voor jezelf. Zodat je echt kunt gaan luisteren en voelen wat belangrijk is voor jou.
Vanuit de studio loop je binnen 5 minuten naar het strand of de duinen. Combineer je retreat met een heerlijke wandeling in de natuur om je ontspannen middag compleet te maken.

Helder Yoga
X
Installeer de APP op uw toestel voor meer functies
Install this app on your iPhone: tap share and then Add to homescreen
Offline