• -

Geneviève van Schie Helder Yoga

Van jongs af aan heb ik intensief en op hoog niveau gesport. In 2006 kwam ik in aanraking met Bikram yoga. Vooral als fysieke training en als uitlaatklep. De combinatie van intensieve lichamelijke inspanning en beweging en de geestelijke uitdaging, de groei van mijn doorzettingsvermogen, vond ik heerlijk.

Na een fysiek en mentaal lastige periode ben ik me breder gaan oriënteren op de diverse yogastijlen. Mijn interesse verschoof meer naar de Vinyasa, Yin en de combinatie ervan. Daardoor leerde ik nog beter naar mezelf en mijn lichaam te luisteren en meer open te staan voor mijn omgeving. Die ervaring wil ik graag delen met anderen.

Als yogadocent stimuleer ik je om je grens te zoeken. Fysiek en mentaal. Jij kent jezelf het beste en bepaalt tot hoever je gaat. Het gaat er vooral om dat je na de les tegelijkertijd ruimte en vrijheid voelt in je lichaam en je hoofd. Wil jij dat ook? Dan nodig ik je graag uit bij een van mijn lessen!Terug
© 2018 Helder Yoga  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy statement | website door: CTRL+
Als je doorgaat met het gebruiken van deze website, gaan we ervan uit dat je instemt met het gebruik van cookies. Lees meer.
akkoord »