• -

Tim Genee Helder Yoga

Ik kwam in aanraking met yoga tijdens een moeilijke periode, een diep dal in mijn leven, tijdens het herstel van burn-out en een langdurige depressie. De eerste keer dat ik yoga deed, kreeg ik voor het eerst sinds jaren een gevoel van rust en vrede van binnen. Dankzij yoga ging ik de waarde van discipline en een regelmatig ritme zien, en de belangrijkste verbinding tussen ons lichaam en onze geest. Ik leerde met behulp van yoga ook om van mezelf te houden, te ontdekken en te accepteren wie ik ben. In de loop van mijn ontwikkeling in yoga werd mijn verlangen om yogales te geven aan anderen steeds groter, zodat ik anderen zou kunnen helpen dezelfde kracht uit yoga te benutten die hun leven zouden veranderen. Deze droom is inmiddels waarheid geworden!
In mijn lessen daag ik je uit, maar moedig je ook aan om een gevoel van zelfacceptatie te ontwikkelen, te omarmen wie je bent en waar je staat in je persoonlijke ontwikkeling. We laten onszelf vaak leiden door wat we denken dat we moeten bereiken en kunnen op die manier onze eigen ergste vijanden worden. Ik wil je graag verrassen door je te laten zien waar je toe in staat bent wanneer je je mindset verandert! Het voelt voor mij als een eer en een zegen om anderen te kunnen begeleiden en aan te reiken wat ze nodig hebben om hun eigen weg te bewandelen.


Terug
© 2018 Helder Yoga  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy statement | website door: CTRL+
Als je doorgaat met het gebruiken van deze website, gaan we ervan uit dat je instemt met het gebruik van cookies. Lees meer.
akkoord »