• -

Roll & Relax


Met Joy en Eddie
VOL

Tijdens deze middag retreat focussen we ons op het los maken van spanning en stijfheid in het lichaam. Spanning kan soms lang blijven hangen in het lichaam, stijf worden en de bewegingsvrijheid beperken. We gaan onszelf belonen en verwennen met een middag zelfmassage! Door middel van de juiste bewegingen, stretches en gebruik van massageballen gaan we deze stijve plekken losmaken.

Stijfheid en spanning komt vooral vast te zitten in ons bindweefsel (het myo fascia), daarom zijn de yoga sessies tijdens dit retreat specifiek gericht op ons bindweefsel systeem.

We beginnen de middag met een korte bodyscan meditatie tijdens welke we onderzoeken waar er stijve plekken in het lichaam aanwezig zijn. Met een zachte Myo Yoga Flow zullen we deze verstijfde plekken losmaken. Je zult al gauw merken dat er meer ruimte ontstaat en het bloed weer goed begint te stromen door het lichaam.

Er volgt weer een korte check in meditatie, om te voelen of de plekken die eerder stijf waren nu meer ruimte hebben gekregen. Deze check in momenten zijn een belangrijk onderdeel van dit retreat. Na de check in, een korte pauze en een wandeling keren we terug naar een diepere practice: Myo Yin & Sound.

Bij deze les maken we onder andere gebruik van massage ballen. Deze zijn specifiek bedoeld voor het losmaken van triggerpoints en stijve plekken in het lichaam. We duiken iets dieper het lichaam in en brengen de aandacht naar plekken waar spanning zich vaak ophoopt. In combinatie met een aantal yin poses, massage ballen en livemuziek kunnen we ons lichaam in diepe staat van ontspanning brengen.

Tijdens dit retreat onderzoeken we ons lichaam, laten we spanning los en genieten we van live muziek om in diepe staat van ontspanning te komen. Klinkt dit al als muziek in de oren? Schrijf je dan gauw in!

Wanneer: zaterdag 11 december van 13.00 t/m 17.00 uur
Prijs: 49,-

meer informatie

© 2018 Helder Yoga  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy statement | website door: CTRL+ | fotografie door: shot by lola
Als je doorgaat met het gebruiken van deze website, gaan we ervan uit dat je instemt met het gebruik van cookies. Lees meer.
akkoord »