• -

Nieuws

Samenwerking met LivePT


15 dec, 2018

Goed nieuws! Helder Yoga is een samenwerking aangegaan met LivePT. Een supermooie locatie voor professionele personal- en group training. LivePT bevindt zich ongeveer honderd meter van Helder Yoga op de Hellingweg 138.

Yoga en fysieke kracht training is een gouden combinatie voor je gezondheid, zowel fysiek als geestelijk, en daarom zijn we blij dat we Helder Yoga leden een speciaal tarief mogen aanbieden om bij LivePT te trainen.  

Een 10 rittenkaart voor de GroupPT trainingen kost voor Helder Yoga leden slechts 100,- in plaats van de normale prijs van 150,-.

Wil je het eerst een keertje proberen? Dat kan, via deze link kun je je opgeven voor een gratis introductietraining: https://club.fitmanager.com/club/booktrial/882

Wil je meer weten over LivePT, kijk dan op de website www.livept.nl 

Deze aanbieding is alleen geldig in combinatie met een geldig doorlopend maandabonnement of een geldige 10 rittenkaart en is niet geldig in combinatie met een proefabonnement of lossen lessen.


Terug
© 2018 Helder Yoga  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy statement | website door: CTRL+ | fotografie door: shot by lola
Als je doorgaat met het gebruiken van deze website, gaan we ervan uit dat je instemt met het gebruik van cookies. Lees meer.
akkoord »