• -

yoga retreats

middag retreats

Er gebeurt veel in de wereld, we zijn druk en worden overladen met prikkels. Hierdoor raken we gemakkelijk het contact met onszelf kwijt. Hoe gaat het nu echt met me? Wat heb ik nodig? Het zijn belangrijke vragen die we niet genoeg aan onszelf stellen. En als we ze stellen komen de antwoorden vaak uit ons drukke hoofd. Als we ons willen verbinden met ons hart en intuïtie – en we écht willen luisteren naar de wijsheid die in ons huist – dienen we te vertragen, en voldoende tijd te nemen voor onszelf. Pas dan komen we tot veel diepere inzichten.

Je hebt behoefte aan een pauze, aan rust en ontspanning. Yoga retraites zijn een mooie manier om tot jezelf te komen. Maar niet iedereen heeft de tijd of de middelen om er zomaar een weekend tussenuit te gaan. Dat snappen wij als geen ander en daar hebben wij wat op bedacht. Je kunt nu op middagretraite in onze mooie sfeervolle studio. Dit geeft jou de kans om je een hele middag onder te dompelen in het warme, retraite gevoel. Te genieten van heerlijke yogasessies, meditaties, ademhalingstechnieken en reflectiemomenten in een intieme setting.

Al onze retraites zijn uniek en de beleving van iedere middag is daarom anders. Maar ze hebben één ding gemeen; Het is tijd helemaal voor jezelf. Zodat je echt kunt gaan luisteren en voelen wat belangrijk is voor jou.

Vanuit de studio loop je binnen 5 minuten naar het strand of de duinen. Combineer je retraite met een heerlijke wandeling in de natuur om je ontspannen middag compleet te maken.

Bekijk hieronder ons yoga retreat aanbod

diepe ontspanning


Met Melanie Fissendjidis

Hoe zorgen we ervoor dat diepe ontspanning een geïntegreerd onderdeel van ons dagelijks leven wordt? Weten we eigenlijk hoe we écht kunnen ontspannen? In deze middagretraite reflecteren we op de rol die diepe rust op dit moment speelt in jouw leven en welk pad daar naartoe voor jou het beste werkt. In een veilige en warme sfeer delen we tools die je leiden naar een plek van innerlijke harmonie. Je ervaart hoe het voelt om ontspanning volledig toe te laten in jouw lichaam & geest én je yoga practice – en het leven – te benaderen vanuit zachtheid en openheid. Met een uitgebreide yin yoga sessie, ademhalingstechnieken, aromatherapie en akoestische muziek, is deze middagretraite een liefdevol cadeau aan jezelf en je zenuwstelsel

Wanneer: zaterdag 19 juni van 13.00 t/m 17.00
Prijs: 49,- 
VOLGEBOEKT

meer informatie

Thuiskomen


Met Rachel Theuns

Wat een heerlijk gevoel als je na een lange dag thuis komt. Je schopt je schoenen uit, hangt je jas op je zakt heerlijk weg in je bank.. Thuis!

Stel je eens voor hoe het zou zijn om op dezelfde manier thuis te komen in je lichaam. Om weg te zakken in de dat ene ‘thuis’ dat er altijd voor je is. Door ons drukke bestaan vergeten we ons lichaam regelmatig. We laten ons leiden door ons denken en zijn vergeten hoe we moeten luisteren naar ons lichaam en daardoor gaan we sneller en langer over onze grenzen heen.

Ben je al een tijdje niet meer echt thuis geweest in je lichaam? Dan is deze middagretraite iets voor jou. Tijdens deze retraite gaan we voelen én we gaan luisteren naar de wijsheid van ons lichaam. Dit doen we met behulp van de ademhaling, focus technieken, restorative yoga en meditatie. Het beloofd een ontspannen middag te worden waarbij we ook de tijd nemen om van het strand en de zee te genieten!

Wanneer: zaterdag 3 juli  van 13.00 t/m 17.00
Prijs: 49,-

meer informatie

Vertragen


Met Melanie Fissendjidis

In een maatschappij die razendsnel draait, kan het zó bevrijdend zijn om te vertragen. Om momenten van diepe rust te vinden en je eigen leefritme te bepalen. Om te doen wat we willen doen vanuit een plek van ruimte, zachtheid en ontspanning.

Deze middagretraite geeft je de ruimte te reflecteren op je huidige en gewenste tempo van leven en jouw ervaringen en inzichten te delen met andere yogi’s in een veilige, warme sfeer. Maar we zullen vooral ervaren hoe het voelt om écht te vertragen en jouw yoga practice – en leven – te benaderen vanuit zachtheid en gemak. Hoe we onze practice doen is belangrijker dan wat we precies doen. Maak je klaar voor een middag waar niks moet en alles mag! Je ben welkom bij deze mini-retraite die bestaat uit een energie gevende Slow Flow, een ontspannen yin yoga sessie  en tijd voor  reflectie.

Wanneer: zaterdag 4 september 2021 van 13.00 – 17.00
Prijs: 49,-

meer informatie
© 2018 Helder Yoga  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy statement | website door: CTRL+ | fotografie door: shot by lola
Als je doorgaat met het gebruiken van deze website, gaan we ervan uit dat je instemt met het gebruik van cookies. Lees meer.
akkoord »