• -

Corona informatie pagina

Op deze pagina houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen rondom het Corona virus en hoe wij daar bij Helder Yoga mee om gaan. Op basis van de huidige maatregelen van het kabinet kunnen er tot 1 juli in ieder geval geen lessen gegeven worden in de studio. Dat betekent gelukkig niet dat jullie ons moeten missen. We hebben een mooi aanbod van online lessen die je live kunt volgen en daarnaast geven we momenteel buitenlessen op het strand.

strand yoga

Buiten yoga lessen geven mag gelukkig. En daarom verplaatsen we iedere week, met goed weer, enkele lessen naar buiten. Meer informatie over de strandlessen lees je hier.

Live streaming lessen

Momenteel hebben we een groot aanbod lessen op het rooster staan die online via live streaming te volgen zijn. We hebben geprobeerd een veelzijdig aanbod neer te zetten. De lessen zijn live online te volgen maar zijn na de les ook nog 7 dagen beschikbaar. Dus wil je de les op een ander tijdstip volgen, geef je dan op via het lesrooster.

Reserveren kan tot uiterlijk 45 minuten voor aanvang van de les. Circa 30 minuten voor aanvang ontvang je een e-mail met daarin een link naar de les. Het enige dat je hoeft te doen is op de link klikken vlak voor de start van de les. Het is niet nodig om iets te installeren op je telefoon, tablet of laptop.

Ontvang je geen link, controleer dan of de e-mail in je spam terecht is gekomen. Als dat niet het geval is neem dan contact op via sms of whatsapp via nummer 06-11228068.

yoga: waar en wanneer het jouw uitkomt

Naast de live streaming lessen hebben we ook nog een mooi aanbod van yogavideo's die je op ieder gewenst moment kunt volgen. Je vindt deze video's hieren ze zijn voor iedereen met een abonnement (week-,proef- of maandabonnement en 10-rittenkaart) toegankelijk.

informatie over lidmaatschappen

Met je huidige abonnement of 10-rittenkaart kun je de live online lessen reserveren en we hopen natuurlijk dat jullie ons tijdens deze crisis op deze manier blijven steunen.

Echter snappen we heel goed dat deze crisis ons allemaal raakt en daarom kun je er  ook voor kiezen om je doorlopende abonnement te pauzeren. Dit kun je per e-mail aan ons laten weten (info@helderyoga.nl). De pauzering loopt door tot we onze deuren weer mogen openen.

De geldigheidsduur van alle 10-rittenkaarten die op 16 maart jl. nog geldig waren, is verlengd tot en met 30 september 2020.

lid worden

Ben je nog geen lid en wil je onze lessen volgen? Dan kan dat natuurlijk ook. We hebben de volgende mogelijkheden voor je:

* een online weekabonnement voor 15,- per week

*een proefabonnement van 1 maand voor 35,-

* een onbeperkt maandabonnement voor 59,-

* een 10-rittenkaart voor 90,- (tijdelijk gereduceerd tarief voor de online lessen)

* een losse les à 10,-  (tijdelijk gereduceerd tarief)

abonnementen
© 2018 Helder Yoga  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy statement | website door: CTRL+ | fotografie door: shot by lola
Als je doorgaat met het gebruiken van deze website, gaan we ervan uit dat je instemt met het gebruik van cookies. Lees meer.
akkoord »