• -

lesaanbod

We hebben een veelzijdig aanbod van lessen voor je. Je kunt kiezen uit lessen in de studio, live streaming lessen en, bij mooi weer, lessen op het strand. Op deze pagina lees je wat je moet weten over de verschillende lessen en hoe je ze reserveert.

informatie over reserveren

Je kunt je les reserveren via het lesrooster op de website. Let goed op de locatie van de les die je reserveert. 

Alle lessen zijn tot een half uur van te voren te reserveren. Ben je te laat en wil je toch meedoen, stuur dan een bericht naar 06-11228068. Kom svp niet naar de les zonder bevestiging dat het nog mogelijk is.

Reserveren kan alleen met een geldig abonnement. Je vindt informatie over de verschillende abonnementen hier.

studio lessen

Door de maatregelen van het kabinet, die vastgelegd zijn in een protocol voor yogascholen, kunnen er per les 13 mensen deelnemen. Door deze maatregel is het mogelijk om onderling 1,5 meter afstand te houden. Wil je zeker zijn van een plek, reserveer dan tijdig en geniet van je les in de studio. Mocht je gereserveerd hebben en toch niet kunnen komen, vergeet dan niet te annuleren. Op die manier zorg je ervoor dat iemand jouw plaats kan innemen.

Lees, voordat je naar de studio komt, de veiligheidsmaatregelen goed door. Dan kunnen we er samen voor zorgen dat yoga beoefenen in de studio veilig en ontspannen is.

strandyoga

Wat is er nu fijner dan buiten op het strand yoga beoefenen? Heerlijk toch? Dat vinden wij ook en daarom verplaatsen we iedere week, met goed weer, enkele lessen naar buiten. Ontdek onze strandyogalessen.

Live streaming lessen

Naast studio- en strandlessen bieden we ook lessen online via live streaming aan. Dus heerlijk vanuit je eigen huis meedoen met een yogales. De lessen zijn live online te volgen en zijn na de les ook nog 7 dagen beschikbaar. Dus wil je de les op een ander tijdstip volgen, dat kan. Het enige dat je hoeft te doen is de gewenste les reserveren via het lesrooster.

Uiterlijk 10 minuten voor aanvang ontvang je een e-mail met daarin een link naar de les. Om de les te volgen klik je op de link in de e-mail. Het is niet nodig om iets te installeren op je telefoon, tablet of laptop. Circa 2 uur na de les ontvang je een e-mail met een link naar de opname van de les die 7 dagen beschikbaar is. 

Ontvang je geen link, controleer dan of de e-mail in je spam terecht is gekomen. Als dat niet het geval is neem dan contact op via sms of whatsapp via nummer 06-11228068.

© 2018 Helder Yoga  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy statement | website door: CTRL+ | fotografie door: shot by lola
Als je doorgaat met het gebruiken van deze website, gaan we ervan uit dat je instemt met het gebruik van cookies. Lees meer.
akkoord »