• -

Thuiskomen


Met Rachel Theuns

Wat een heerlijk gevoel als je na een lange dag thuis komt. Je schopt je schoenen uit, hangt je jas op je zakt heerlijk weg in je bank.. Thuis!

Stel je eens voor hoe het zou zijn om op dezelfde manier thuis te komen in je lichaam. Om weg te zakken in de dat ene ‘thuis’ dat er altijd voor je is. Door ons drukke bestaan vergeten we ons lichaam regelmatig. We laten ons leiden door ons denken en zijn vergeten hoe we moeten luisteren naar ons lichaam en daardoor gaan we sneller en langer over onze grenzen heen.

Ben je al een tijdje niet meer echt thuis geweest in je lichaam? Dan is deze middagretraite iets voor jou. Tijdens deze retraite gaan we voelen én we gaan luisteren naar de wijsheid van ons lichaam. Dit doen we met behulp van de ademhaling, focus technieken, restorative yoga en meditatie. Het beloofd een ontspannen middag te worden waarbij we ook de tijd nemen om van het strand en de zee te genieten!

Wanneer: zaterdag 27 februari  van 13.00 t/m 17.00
Prijs: 49,-

meer informatie
© 2018 Helder Yoga  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy statement | website door: CTRL+ | fotografie door: shot by lola
Als je doorgaat met het gebruiken van deze website, gaan we ervan uit dat je instemt met het gebruik van cookies. Lees meer.
akkoord »