• -

Nieuws

In aktie voor de Participatiekeuken


19 mei, 2020
Op 30 mei organiseert Helder Yoga een extra lange estafette yogales online op basis van donaties. 

Alle opbrengsten van deze benefietles komen ten gunste van de Participatiekeuken, een mooi Haags initiatief dat kwetsbare ouderen in Den Haag iedere dag voorziet van een gezonde maaltijd. 

Wat gaan we doen? 4 ervaren docenten van Helder Yoga geven ieder 30 minuten les in estafettevorm! Ieder lesdeel start weer met een korte warming up en korte rust aan het einde van de 30 minuten. 

Het programma: 
9.00 - 09.30 : Hatha met Rachel 
9.30 - 10.00 : Ocean flow met Anouk
10.00 - 10.30 : Vinyasa flow met Geneviève
10.30 - 11.00 : Gentle flow met Naomi


Je kunt twee uur lang meedoen of een deel van de estafette! Maar hoe leuk is het om de yogales thuis ook in estafettevorm te doen met je huisgenoten (volgens de RIVM richtlijnen natuurlijk).

Na inschrijving ontvang je een bevestiging per e-mail met daarin een tikkie link waarmee je een donatie kunt doen! Alle bedragen zijn welkom dus ook mensen met een kleine portemonnee kunnen meedoen met de estafette! 

DOE JE MEE? We hebben 100 plekken beschikbaar dus nodig iedereen uit die je kent! Hoe meer zielen hoe meer vreugd! 

Over de participatiekeuken:
De Participatiekeuken is een initiatief van de Hagenaar Ben Lachhab. Ben startte de Participatiekeuken om voor kwetsbare ouderen in de regio Den Haag, zo lang de coronacrisis duurt, elke dag, een gezonde maaltijd te bereiden. Veel ouderen kunnen of willen tijdens deze crisis hun huis niet verlaten. Het gaat om een doelgroep die door leeftijd en soms gezondheid kwetsbaar is en daardoor in quarantaine zit. Voor deze groep van kwetsbare mensen zonder sociaal vangnet moest een oplossing komen. Al voor de coronacrisis zette Ben zich in om deze eenzame ouderen te helpen door samen met hen te koken en te eten. Dat kon door de quarantainemaatregelen helaas niet langer doorgaan, maar de vraag om hulp nam alleen maar toe. Toen is Ben begonnen met wat nu de Participatiekeuken is. 


Terug
© 2018 Helder Yoga  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy statement | website door: CTRL+ | fotografie door: shot by lola
Als je doorgaat met het gebruiken van deze website, gaan we ervan uit dat je instemt met het gebruik van cookies. Lees meer.
akkoord »