• -

Nieuws

We geven een yogamat en meditatiekussen weg!


18 sep, 2018

In de studio gebruiken we de studio yogamatten en meditatiekussens van het merk Ecoyogi.

En daar zijn we heel blij mee. Niet alleen zijn de producten heel fijn in gebruik maar ze worden ook nog eens eco-vriendelijk geproduceerd. Op de site van Ecoyogi lees je daarover het volgende:

 “Eco-vriendelijk betekent voor ons dat de producten duurzaam en low-impact geproduceerd worden, met respect voor mens en milieu. Daarbij wordt er niet ingeleverd op functionaliteit, prijs of kwaliteit. Sterker nog, duurzame artikelen gaan in onze ervaring altijd het langste mee. Zo produceren we samen minder afval en houden we het maken van bewuste keuzes voor iedere yogi toegankelijk.”

 Je kunt nu kans maken op een yogamat en kussen.

 Onder de eerste 50 mensen die een yoga abonnement bij ons afsluiten verloten we een Ecoyogi studiomat met meditatiekussen. De winnaar mag de kleuren zelf uit komen kiezen in de studio. 

Behoor je tot de eerste 50 mensen die voor 1 oktober 2018* een onbeperkt abonnement, een proefabonnement of een 10-rittenkaart afneemt, dan doe je automatisch mee. De winnaar krijgt op 1 oktober bericht en mag dan zijn of haar set komen ophalen.

 

*mensen die reeds lid zijn doen ook mee met de loting. Terug
© 2018 Helder Yoga  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy statement | website door: CTRL+
Als je doorgaat met het gebruiken van deze website, gaan we ervan uit dat je instemt met het gebruik van cookies. Lees meer.
akkoord »