• -

Rachel Theuns Helder Yoga

Yoga kwam pas later in mijn leven op mijn pad. Ik was voor de zoveelste keer overspannen en er moest iets veranderen. Ik begon met yoga en vanaf mijn allereerste les wist ik, dit is goed voor mij en het heeft me niet meer losgelaten. Ik besloot diverse opleidingen te gaan volgen en heb uiteindelijk zelfs mijn loopbaan in sales- en accountmanagement gedag gezegd. Ik had nooit gedacht dat ik van yoga mijn werk zou gaan maken maar nu ben ik eigenaar van deze mooie yogastudio. Ondertussen weet ik dat er heel veel mogelijk is als je je hart volgt.

Om je hart te kunnen volgen moet je er wel naar kunnen en durven luisteren en dat leer ik van yoga. Het is voor mij zoveel meer dan alleen de yogahoudingen op de mat. Daar begint het en vervolgens neem je het mee je dagelijks leven in. Het is een manier om los te breken uit de onophoudelijke stroom van gedachten. Ze weerhouden je ervan dat te doen wat je echt wilt doen simpelweg omdat je jezelf wijs maakt dat het gek is, of dat je er niet goed genoeg voor bent. Dit zorgt ervoor dat je blokkeert en steeds verder afgesneden raakt van je wie je in essentie echt bent. Ik begrijp door yoga nu ook dat de meeste mensen hier last van hebben en dat zorgt voor meer begrip en empathie voor de mensen om mij heen.

Het is mijn wens om zoveel mogelijk mensen de gelegenheid te geven om aan yoga en meditatie te doen en te laten ervaren hoe fijn het is als je meer ruimte krijgt in je lichaam en in je geest. Het is mijn ambitie om op die manier de wereld een klein beetje mooier te maken.Terug
© 2018 Helder Yoga  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy statement | website door: CTRL+ | fotografie door: shot by lola
Als je doorgaat met het gebruiken van deze website, gaan we ervan uit dat je instemt met het gebruik van cookies. Lees meer.
akkoord »