• -

Zoé D'Aboy Helder Yoga

De eerste yoga les die ik volgde was voor mij een gevoel van thuiskomen.  Liefde op het eerste gezicht. 

 

Door het vele stressvolle en fysieke werk stond mijn lichaam en geest in een constante vlucht modus. Yoga heeft mij geholpen om bij mijzelf naar binnen te gaan, om bewust te worden van mijn eigen lichaam en geest. Voelen hoe het is om alles los te laten, overgave aan het moment en de kracht van je eigen ademhaling. 

 

Yoga heeft in de loop der tijd steeds meer onthuld, het proces zal nooit tot een eind komen. Het blijft voor mij een bron van inspiratie en connectie. Zo reisde ik de wereld af voor mijn eigen persoonlijke verdieping en volgde ik meerdere yoga opleidingen in India en Indonesië.  

 

Hoogstwaarschijnlijk kan je aan mijn accent horen dat ik van origine uit Amerika kom. Opgegroeid op een eiland omringd door bossen, bergen en water. Ik ben een echte natuurliefhebber waar ik me vol passie voor inzet. Mijn liefde voor de natuur en yoga deel ik dan ook graag met iedereen. Tijdens mijn lessen hoop ik je te inspireren om je naar binnen te richten, je bewustwording te stimuleren en in contact te komen met je lichaam, hart en geest. 

 

Ik ben gecertificeerd in Alignment Based Vinyasa - 200RYS en Sattva Yoga (Hatha Vinyasa, Kriya Yoga en Sattva Meditatie) - 500RYS Terug
© 2018 Helder Yoga  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy statement | website door: CTRL+ | fotografie door: shot by lola
Als je doorgaat met het gebruiken van deze website, gaan we ervan uit dat je instemt met het gebruik van cookies. Lees meer.
akkoord »