• -

Zoë Caja van der Beek Helder Yoga

Ik ben geboren in Engeland maar sinds mijn vierde woon ik in Nederland.
Ik heb opleidingen afgerond bij het Grafisch Lyceum Rotterdam, Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, Styling Academy Amsterdam, de Yoga Docenten Opleiding bij Samsara in Bilthoven en de Yoga Docenten Opleiding bij Amitabha, Yoga en Meditatie in Deventer.

Nadat ik 2 jaar Hatha Yoga lessen volgde, begon ik als vrijwilliger bij de ARGO (Algemene Rijswijkse Gehandicapten Organisatie). De docent Mariette Verslype inspireerde mij om een yoga docenten opleiding te gaan volgen. Op zoek naar meer verdieping in de yoga, volgde ik de 4-jarige yoga docenten opleiding bij Samsara in Bilthoven van Danielle Bersma in 2010 en behaalde het examen in 2014. De modules yoga & kanker en de yoga zomerweek: yoga & stress heb ik in 2014 behaald.
Mijn belangrijkste inspirators en docenten waren Danielle Bersma, Loes van der Mee, Mariette Verslype en Maartje van Hooft.

Gedurende de afgelopen vijftien jaar heb ik voornamelijk gewerkt in de richting van mode, detailhandel, backoffice management, project management en traffic management.
Yoga is echter een steeds belangrijker onderdeel van mijn privé en zakelijk leven geworden. Het is voor mij een manier om lichaam, geest en bewustzijn met elkaar in balans te brengen. Op zowel fysiek, mentaal als emotioneel en spiritueel gebied. De ARGO heeft mij een open visie in mogelijkheden gegeven, in ieder moment, asana en adem. Deze groep is de basis voor mij in yoga, het vinden van balans en rust in elk moment, op iedere leeftijd en in alle fysieke condities. In 2013 tijdens de yoga docenten opleiding ben ik gestart als freelance yoga docent. Ik ben les gaan geven aan verschillende doelgroepen op diverse locaties.

Inspiratie is te vinden in alle momenten in het leven. Het bewustzijn van het hier en nu, een moment voor jezelf, zijn de basis voor mij voor het geven van Yoga lessen. Lesgeven vanuit het hart en ziel, de ruimte om te ademen en er te mogen zijn.

What’s meant to be will always find a way.
Namasté

Liefs, ZoëTerug
© 2018 Helder Yoga  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy statement | website door: CTRL+ | fotografie door: shot by lola
Als je doorgaat met het gebruiken van deze website, gaan we ervan uit dat je instemt met het gebruik van cookies. Lees meer.
akkoord »